header-photo

Rang Liste

Pojedinačne rang liste:

Pojedinačne rang liste načinjene su na osnovu osvojenih bodova na pojedinačnim turnirima iz kalendara HUT-a, do datuma navedenog na rang listama, kao i bodovi osvojeni u pojedinačnim susretima članova HUT-a u susretima regionalnih liga (obračunati su rezultati liga za koje su voditelji dostavili rezultate) i susretima završnog razigravanja regionalnih liga.

Tamno otisnuti igrači/ce su punopravni članovi/ce HUT-a (članovi/ce koji su platili članarinu za tekuću godinu) koji imaju pravo sudjelovanja na državnim prvenstvima i završnom Mastersu HUT-a.

Svijetlo (sivo) otisnuti igrači/ce su popunili pristupnicu HUT-a, ali još nisu uplatili članarinu za tekuću godinu. (Ovi članovi/ce moći će sudjelovati na završnom mastersu ukoliko članarinu za tekuću godinu uplate do otvorenog državnog prvenstva HUT-a).

Zeleno otisnuti igrači/ce su sudionici turnira iz kalendara HUT-a, a nisu članovi/ce HUT-a.

Dame:
HUT-RANG LISTA D -30
HUT-RANG LISTA D 30+
HUT-RANG LISTA D 40+
HUT-RANG LISTA D 50+
HUT-RANG LISTA D 60+

Gospoda:
HUT-RANG LISTA G -35
HUT-RANG LISTA G 35+
HUT-RANG LISTA G 40+
HUT-RANG LISTA G 45+
HUT-RANG LISTA G 50+
HUT-RANG LISTA G 55+
HUT-RANG LISTA G 60+
HUT-RANG LISTA G 65+
HUT-RANG LISTA G 70+

Parovi:

Rang liste igrača/ica parova načinjene su na osnovu osvojenih bodova na turnirima parova iz kalendara HUT-a, do datuma navedenog na rang listama, kao i bodovi osvojeni u susretima parova članova HUT-a u susretima regionalnih liga (obračunati su rezultati liga za koje su voditelji dostavili rezultate) i susretima završnog razigravanja regionalnih liga.

Rang lista igrača/ica parova:

RANG LISTA IGRAČICA PAROVA D -45
RANG LISTA IGRAČICA PAROVA D 45+
RANG LISTA IGRAČA PAROVA G -45
RANG LISTA IGRAČA PAROVA G 45+